ENG
TECHNIC STORE [ONE]

Project/ Interior design
Location/ City Trade Centre, Skopje
Competition/ Second price
Area/ 274 m2
Year/ 2009
Status/ Project
Client/ ONE
Collaboration/ BAUART Skopje


The programme demands of this project were supposed to realize the idea of rebranding of the existing company for mobile phones, internet, digital TV and technical store.

The main demands of the investor were aimed at creating an interior and equipment that would enter the new strategy for dealing with the buyers i.e. individualization of the services and an easier approach to every user.

The concept has been developed to be applied to different spaces so that it consists of mobile phones that could be moved according to one's needs.

The main wall in the store is used as a space to project advertisements and visual information that passers-by would read from outside as a second plan of space for advertisement.